Ψυχολόγος και Φυσιοθεραπευτης στα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937μ στην προσπάθεια της για αναβάθμιση των λειτουργιών όλων των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου και των ακαδημιών, δέχθηκε την πρόταση του γιατρού της ομάδας, ορθοπεδικού Γιώργου Βαβέτση και καλωσορίζει στην οικογένεια της την ψυχολόγο Μαρία Μπούγια και τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Καϊδη.

Η Μαρία Μπούγια είναι γεννημένη στο Μαρούσι, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών ενώ έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην ‘Ιατρική Του Ύπνου’, από το τμήμα Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης , έχει εργαστεί στο ΟΚΑΝΑ και πλέον διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βόλο.

Η κα. Μπούγια έχει ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση , έχει πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες ενώ έχει προβεί σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ιατρικού αντικειμένου και στο Pub Med (2016), στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος (2016), στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ύπνου (2017).

 

https://e-thessalia.gr/psychologos-ke-fysiotherapeftis-sta-tmimata-basket-tou-olybiakou-volou/